Tricou cu Maneci Lungi

49,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
  • Folosim ca materie prima numai tricouri de bumbac 100% sau un material asemanator, de diferite culori.
  • Textura fina a bumbacului asigura o absorbtie sporita si curatarea rapida, fara zgarieturi si fara sa lase scame, a tuturor tipurilor de suprafete.
  • Lavetele de bumbac colorat (tip tricou) pot fi spalate (la 40 de grade, cu detergenti specifici bumbacului) si refolosite. Pot intra la apa intre 7-10%.
  • Se achizitioneaza ambalate compact, prin presare, in saci transparenti de plastic, de cate 10 kg, cu dimensiunile de 40cm x40 cm.
  • Acesta este un produs care nu pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si nu are niciun impact negativ asupra mediului inconjurator.
Cod produs - SKU B196

Descriere

O versiune cu mânecă lungă a celui mai bine vândut B195, acest tricou oferă o valoare remarcabilă. Este ideală atât pentru ținutele de lucru, cât și pentru ținutele corporative, iar mânecile lungi o fac o opțiune excelentă pe tot parcursul anului. Disponibil în culorile negru și bleumarin, acest tricou arată grozav atunci când este purtat singur sau sub un hanorac. Fabricat din bumbac premium 100% pentru a oferi un confort de neegalat.
Caracteristici
Confectionat din bumbac 100% pentru pentru rezistenta excelenta
Ideal pentru corporatii si personalizare
Design unisex elegant pentru utilizare multifuncțională

Țesătură Invelis Exterior :
100% bumbac 195g

Detalii

SKU
B196
Categorii
Brand