JSP SONIS 1 căști urechi

150,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
  • Folosim ca materie prima numai tricouri de bumbac 100% sau un material asemanator, de diferite culori.
  • Textura fina a bumbacului asigura o absorbtie sporita si curatarea rapida, fara zgarieturi si fara sa lase scame, a tuturor tipurilor de suprafete.
  • Lavetele de bumbac colorat (tip tricou) pot fi spalate (la 40 de grade, cu detergenti specifici bumbacului) si refolosite. Pot intra la apa intre 7-10%.
  • Se achizitioneaza ambalate compact, prin presare, in saci transparenti de plastic, de cate 10 kg, cu dimensiunile de 40cm x40 cm.
  • Acesta este un produs care nu pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si nu are niciun impact negativ asupra mediului inconjurator.
Cod produs - SKU 0402012899999

Descriere

Descriere:
Echipamentele de protecție a auzului montate pe 1 cască Sonis® la nivelul 26 SNR. Poziționare optimă a dispozitivului de protecție și distribuirea optimă a confortului și a presiunii. Întreținere ușoară a pernuțelor pentru urechi din PET și umplute cu spumă și cu inele de etanșare. Cupele Sonis® pot fi colorate pentru a îndeplini o identitate corporatistă. De asemenea, pot fi imprimate cu logoul companiei pentru o recunoaștere îmbunătățită a mărcii și pentru a preveni furtul. Se aplică MOQ. Sloturile universale ale căștilor JSP permit montarea ușoară a antifoanelor externe Sonis®, împreună cu sistemul de viziere JSP Surefit ™ pentru o protecție maximă.
Caracteristici:
Sistem de prindere: Accesoriu de fixare pe cască
Greutate: 239g
Sistem de protecție: Pasiv

Detalii

SKU
0402012899999
Categorii
Brand