Lavete industriale bumbac pentru sectorul agricol

Daca ati avut vreodata ocazia sa vizitati o ferma de animale, stiti cate sunt de facut si ce munca presupune ingrijirea corecta a animalelor. Atat pentru a le asigura confortul si hrana necesare – pentru o productie cat mai buna – dar si curatenia indispensabila atat sanatatii lucratorilor, cat si a animalelor. Nu este, desigur, usor sa faci curatenie in grajdurile porcinelor si bovinelor, in cotetele pasarilor sau sa cureti utilajele implicate in activitati zilnice, mai ales ca pentru asta inca nu s-au inventat sisteme automatizate. Totusi, muncitorii au la indemana o serie de unelte menite sa le usureze munca, echipament adecvat, substante de curatare/dezinfectare potrivite si, desigur, indispensabilele lavete industriale bumbac cu ajutorul carora se sterg usor structurile metalice si/sau de plastic, orice zona sau suprafata care a fost expusa diferitelor tipuri de murdarie (provenind de la animale sau de la utilaje).

Pentru sectorul agricol, la LAVETERIA recomandam toate tipurile de lavete industriale bumbac (de la cele tip tricou, camasa, cearsaf, prosop pana la carpa grea, tip blug, salopeta), care sa fie folosite in functie de zona care trebuie curatata si de gradul de murdarie al acesteia. Tinand cont de aceste criterii, unele lavete pot fi inclusiv refolosite (prin spalare la 40 de grade cu detergenti specifici lucrurilor din bumbac).

Datorita dimensiunii lor optime (35cm x 45cm), a bumbacului 100% si a faptului ca sunt foarte absorbante (provenind din haine la mana a doua, textura este mai pufoasa in urma spalarilor repetate), fara nasturi, capse sau fermoare pentru a nu zgaria suprafetele, lavetele industriale bumbac reciclate sunt perfecte si datorita pretului foarte avantajos atunci cand sunt comandate in cantitati mai mari (pentru a se asigura stocurile necesare activitatii zilnice). Acestea sunt ambalate in saci transparenti de plastic, de cate 10 kg, pentru o cat mai comoda manevrare si depozitare.

Pentru a va convinge de calitatea lavetelor noastre, exista posibilitatea comandarii unei mostre (sac de 4kg) gratuite care contine lavete din toate tipurile pe care LAVETERIA le comercializeaza.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *